Referenssejä
KERROMME MIELELLÄMME OSAAMISESTAMME LISÄÄ

 

Uudisrakentaminen

Vakituiset ja vapaa-ajanasunnot

Toteutamme uudisrakentamisena niin vapaa-ajanasunnot kuin vakituiset asunnot. Kuva Luhankaan nousseesta vapaa-ajanasunnosta.

 

Uudisrakentaminen

Muut rakennukset

Uudisrakentamisena meiltä syntyvät muun muassa autotallit, piharakennukset sekä yrityksien toimitilat. Kuvassa rakenteilla autotalli-varasto Luhankaan.

 

Korjausrakentaminen

Saunaremontit

Olemme tehneet lukuisia saunaremontteja. Kuvan saunaan Joutsassa on uusittu lauteet, seinät sekä saunan valaistus.

Korjausrakentaminen

Kylpyhuoneremontit

Olemme tehneet lukuisia kylpyhuoneremontteja. Kuvan kylpyhuoneeseen Joutsassa on muun muassa uusittu vesieristys, pinnat sekä kalusteet.

Täydentävä rakentaminen

Terassilasitukset

Olemme toteuttaneet lukuisia terassien lasituksia Joutsaan ja lähikuntiin. Lasittamalla terassin pidennät käyttökautta ja lisäät käyttömukavuutta.

Täydentävä rakentaminen

Terassit, katteet, lasitukset, muutosremontit

Omaamme hyvin monipuolisen kokemuksen rakentamisen - niin uudis- kuin korjausrakentamisen sekä täydentävän rakentamisen - saralta. Kysy lisää! Kuva uudisrakennuksesta Luhangassa.

Erikoiskohteet

Toteutamme asiakkaiden vaativat ja erikoiset kohteet ammattitaidolla

Otamme vastataksemme myös vaativia ja erikoistaitoja edellyttäviä kohteita. Kuvassa esimerkkinä on teräsrunkoinen, lasitettu ja siirtokelpoinen maisemasauna. Teräsrungon valmisti yhteistyökumppanimme A. Reponen Oy.

Suosittelija

Jari Vuopio
Vastaava työnjohtaja
Lapti Oy

"Rakennustyö Timo Heino toimi alihankkijanamme palvelutaloprojektissa Joutsassa. Työn jälki oli moitteetonta, aikataulut pitivät ja ylipäätään yrityksen kanssa oli miellyttävää tehdä yhteistyötä."